kedd, 20 február 2018
- - - - - -
A+ R A-

HAJÓBÉRLÉS

HAJÓBÉRLÉS.com az Ön Start-pontja gondmentes tengeri üdülésire....

Élje meg velünk az egyedülálló tapasztalatot, vitorlázzon velünk!

Nagy tapasztalattal rendelkező csoport vagyunk, akik személyes megközelíthetőséget kínálunk az ideális vízi járművek keresésében, valamint tanácsadást kínálunk a különböző programok kiválasztásához. A tanácsadás a minőségen és a bizalmon alapul.

Mint az Adria és a Földközi-tenger szakértői elsősorban ezen célpontokat ajánljuk, de ugyanakkor szívesen megkeressük Önnek a megfelelő vízi járművet, valamint elkészítjük Önnek az ajánlatot bármely más célponthoz kívánsága szerint.

A tenger kalandot és romantikát jelent. Ugyanakkor életstílus is, vagy a szabadidő észszerű megélése. Ezért egyedülálló nautikai élményt kínálunk a világ felfedezésében, a különböző kultúrák, tradíciók és emberek megismerésénél.

Mint a charte-broker vállalat tulajdonosai rengeteg vízi jármű használatát kínáljuk Önöknek, azt az igazi járművet, amely mindennemű igényét és elvárását kielégíti.

Nemcsak saját vállalatunk, bázisunk járműveit ajánljuk, hanem mindazokét, akikbe bizalmunk van (megbízunk), és jó tapasztalattal rendelkezünk irántuk. Önöknek csak a kívánságukat kell elmondani, vagy kinyilvánítani szükségességüket a járművek, a berendezések, a bázis, az árak, stb. felől, és átengedni nekünk a legmegfelelőbb vízi jármű kiválasztását az Ön ideális szabadságához.

Biztonságos és sikeres vitorlázást kívánunk!

SEALINE F42 Hajóbérlés (SLO)

booking manager

Hinco-Yachting Club

 

KAPCSOLAT

www.habco.eu www.hinco.si
HABCO d.o.o.
Kranjčeva 47
9220 LENDAVA
Slovenia
HINCO YACHTING
HU:
+36 20 2695641
SLO:+386 41737120
UK:+44 7408862661